AOVdokter

Over Annemieke

foto: Peter Beemsterboer

Annemieke heeft bij zowel verzekeraars als advieskantoren gewerkt. Vanuit haar eigen kantoor heeft ze 18 jaar lang talloze ondernemers geadviseerd over arbeidsongeschiktheidsrisico’s en honderden AOV’s afgesloten en beheerd. Daarnaast heeft ze ervaren hoe het is om als arbeidsongeschikte een uitkering te ontvangen en terug te keren in het arbeidsproces. Ze kent dus alle kanten van de medaille.

Ze heeft diverse bestuurs- en toezichthoudende functies bekleed. Momenteel zit zij als ervaringsdeskundige in de cliëntenraad van De Hoogstraat Revalidatie. Annemieke denkt graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Dat doet ze ook in haar werk.

Klanten vinden dat ze een goed inlevingsvermogen heeft en ingewikkelde materie helder kan uitleggen. Verder worden haar zorgvuldigheid, proactiviteit, respect en oog voor detail vaak genoemd.

Annemieke is een van de initiatiefnemers van RADI AOV, een beroepsorganisatie met als doel het advies over arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen naar een hoger niveau te tillen, de toegankelijkheid voor ondernemers te vergroten en alle betrokkenen met elkaar in contact te brengen.